Gyakran Ismételt Kérdések

ujszechenyiterv

Új Széchenyi Hitelprogram keretében hitelnyújtás, Akkreditált garanciaszervezet, pályázati kezesség, teljesítési garancia

uj_szechenyi_terv_2

Hogyan kell benyújtanom az igénylést?

Az előbírálat elindításához minimálisan beküldendő dokumentumok az Adatlap és az Igénylőlap, amely a honlapról letölthető. Valamint csatolni kell a támogátási határozatot és/vagy a pályázati projekt adatlapot és/vagy a támogatási szerződést.

Mely pályazatokhoz igényelhetek?

Minden aktuálisan futó pályázat mellé igényelhető, valamint a már megvalósult pályázatok fenntartási időszakára is.

Küldhetem emailben?

Először csak is emailben, aláírva, scennelve kérjük megküldeni az info@capitalhitelhaz.hu címre.

Mit jelent az előbírálat?

Az igénylés beérkezése után maximum 72 órán belül a megadott email címre kiküldjük az ajánlatot, amely minden adatot tartalmaz a tekintetben, hogy milyen feltételek mellett nyújtunk kezességet. Az előbírálat lényege, hogy megvizsgáljuk, van-e olyan tényező, amely kizárja, hogy kezességet vállaljunk.

A bírálat pontosan mit jelent?

Amennyiben az ajánlatban foglalt feltételeket elfogadja, és a még szükséges dokumentumokat megküldi részünkre (listája megtalálható szintén a honlapon), akkor kezdődik el a bírálat, amely során minden szempontot figyelembe véve eldöntjük, nyújtunk-e Pénzintézeti Készfizető Kezességvállalást az igénylő részére.

Mennyi idő alatt juthatok el a szerződéskötéshez?

Az igénylőlap beküldését követő 2 héten belül van lehetőség a szerződés megkötésére.

Hogyan kell teljesítenem a díjat?

A szerződés aláírásának időpontjáig, utalással kell teljesíteni az első éves díjfizetési kötelezettséget.

Mit jelent a keretszerződés?

Van lehetőség keretszerződés megkötésére, amely alapján leszerződünk a teljes támogatási összegre, és a támogató szervezet által elvárt nagyságrendben és ütemezésben bocsátjuk a garanciát ügyfelünk rendelkezésére.

Kérdése van?